Следвайте Гласове в ТелеграмДаниел Панов: Нов голям парк и още една нова

...
Следвайте Гласове в ТелеграмДаниел Панов: Нов голям парк и още една нова
Коментари Харесай

Даниел Панов: Вашата подкрепа може да бъде заслужена само с вярна служба и истинска обич към Велико Търново

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Даниел Панов: Нов огромен парк и още една нова детска градина ще има във Велико Търново

Нов парк ще радва великотърновци и гостите на града, разгласи актуалният кмет Даниел Панов. Зоната за отдих и спорт към този момент е проектирана, финансирането е обезпечено.  Паркът ще бъде завършен върху терените, известни като цирковата площадка – край пътен възел „ Качица “. 

Нов парк ще бъде основан и в кв. „ Картала “ – до новата детска градина, чието строителство стартира тази есен, сподели още Панов. Детската градина ще в региона на ул. „ Александър Бурмов “, потенциалът й ще е за 180 деца. В съседство до нея ще бъдат завършени паркова и спортна зона, както и съседен паркинг. Финансирането е обезпечено. 

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

Заставам  пред Вас с надълбоко почитание. Знам, че Вашата поддръжка не може да бъде купена или измолена. Тя може единствено да бъде заслужена.

Аз няма да се пробвам да я заслужа с ласкателство или впечатляващи хрумвания. 

Аз имам вяра, че Вашата поддръжка може да бъде заслужена единствено с вярна работа и същинска любов към нашия Велик град.
Във ВЕЛИКО ТЪРНОВО съм израснал и тук съм се научил, че няма по-голяма мощ от истината.

Не съм си разрешавал да затулям истината, с цел да ви се харесам. Няма и да го направя.

Знам, че не съумях да сбъдна всичките ни фантазии, само че преминахме през доста сложни времена и от време на време по-важно беше просто да успеем да преминем.
Всеки от нас загуби някого. 
Всеки загуби по нещо.
Важното е, че в компликациите, през които преминахме дружно, не загубихме вярата, достолепието си и уважението между тях.

Знам, че искахме повече и чакахме доста. Но животът ни дава право да избираме единствено сред вероятното и нереалното. 
Днес стоя пред вас преклонен, само че не подчинен. Знам, че когато имаш ясни проекти и чисти намерения, постоянно ще намериш пътя към опциите.
Нужна ми е Вашата поддръжка. На Вашите близки и другари. На всички, които като мен и синовете ми, обичат Велико Търново и мислят за него и в бъдеще време.
Знам, че няма да ни е леко и за напред. Но дано и постоянно в мислите и в делата си се водим от вярата, че животът, любовта и уважението ще продължат.
Изборът не е единствено свещено право. Изборът е тежка отговорност. 
Нека изборът на всеки от вас се управлява от единствено от съвестта, достолепието и възприятието за горделивост, което този Свещен град – Велико Търново, подхранва всеки ден!
Ние знаем по какъв начин да градим високи стени, само че нашите врати постоянно са отворени за оня, който прекрачва прага ни с уместно почитание.
Тук, в този град се е родила българската държавност. Никой не би трябвало да чака от нас да бъдем покорни прислужници на непознати ползи. 
Тук, в този град са основани разпоредбите, които подреждат живота ни умно и заслужено.
Тук, в този град, в Търновската конституция са записани думите, че всеки плебей, стъпил на тази земя става свободен.
И това е най-голямото помилван. Повече не изискуем никому!

Бог да е с нас!

Даниел ПАНОВ

3500 великотърновци запълниха до краен лимит Двореца на културата и спорта „ Васил Левски “ и пожелаха безапелационна победа на Даниел Панов за четвърти мандат за кмет на общината, на претендентите за общински съветници и кметове на обитаемоте места. 

Специален посетител на събитието бе заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов. Той акцентира: в локалната власт сглобка няма да има! Митов уточни, че в последните близо три години на политическа рецесия кметовете са изнесли цялата тежест на гърба си и Даниел Панов е образец за това. Въпреки всичко, Велико Търново и останалите градове, където ГЕРБ ръководи, не са спрели да се развиват, приключи Митов.

„ За първи път поддържам политик – това е Даниел Панов. Политици, които мислят за културата и изкуството, заслужават това “, съобщи известният български артист и продуцент Александър Сано, който изненада залата.

Поздрав за всички великотърновци бяха осъществяванията на най-популярния фолклорен състав в Старата столица – „ Плетеница “, Ансамбъл „ Чинари “, Руслан Мъйнов и рок-банда №1 в България - Б.Т.Р. 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР